Graficki dizajn - Pejin systems D.O.O.

UKOLIKO ŽELITE DA VAŠE IME ZASIJA PUNIM SJAJEM U SAVREMENOM SVETU , DOZVOLITE DA PEJIN SYSTEMS D.O.O. PREVAZIĐE VAŠA OČEKIVANJA. NUDIMO KREATIVNA GRAFIČKA REŠENJA ZA SVAKOG !

Pejin Systems D.O.O. grafički dizajn

G

RAFICKI DIZAJN
Danas je logo dizajn prava umetnost pa je jako važno da Vas logo prikazuje u najboljem svetlu. Logo predstavlja Vašu firmu, ali ne može predstavljati sve delatnosti kojom se bavi Vaša firma, ukoliko ih ima više. U tome slučaju dolazi do zagušenja i nesklada elemenata koji čine logo, pa je najbolje da se konsultujete sa dizajnerom, kako bi na najbolji način mogli da uklopite što više elemenata u jedno rešenje koje bi bilo jednostavno, efektno i sofisticirano.
Potrebno je samo da nam kažete kakav logo želite, i Pejin Systems D.O.O. je tu da se pobrine o svemu ostalom. Kreiraćemo za Vas jedinstven, kreativan i efektan logo u koraku sa trendovima koji će se potrošačima urezati u podsvest.
Korporativni identitet predstavlja kompletno grafičko rešenje identiteta firme koji je predstavlja na tržištu. Osnovna karakteristika korporativnog identiteta je jedan stil koji se prepoznaje svakom njegovom elementu. Korporativni identitet se sastoji od 3 ključna i ostalih pratećih elmenata. Ključni elementi su: logotip, vizit karta, memorandum.
Pejin Systems D.O.O. po povoljnim cenama i sa visokim kvalitetom nudi dizajn korporativnog identiteta kao neizostavan element u Vašem poslovanju.
Pejin Systems D.O.O. će svojim stručnim znanjem i kreativnošću kreirati plakat koji će pre svega privući pažnju prolaznika i na kreativan način, jasno i nedvosmisleno preneti poruku prolaznicima.

  • Dizajn logoa/logotipa
  • Korporativni identitet, vizit karta, memorandum, koverta
  • Dizajn kataloga, brošura, flajera, plakata
  • Grafički dizajn jelovnika, ambalaža, omota, etiketa