O nama

Ko smo mi ?

Preduzeće Pejin Systems D.O.O. obavlja računovodstvene usluge za velika, srednja i mala preduzeća, i preduzetnike , kao i IT usluge širokog spektra.
Precizno i profesionalno obavljanje svojih usluga prilagođavamo specifičnosti svakog pojedinačnog preduzeća kojem nudimo svoje usluge. Svojim klijentima obezbeđujemo uslugu primerenu njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja.

Pejin systemsD.O.O. je okupio tim – mladih entuzijastičnih stručnjaka kao i onih sa bogatim iskustvom i upravo to je razlog zbog kojeg možemo odgovoriti i na najzahtjevnije izazove pred kojima se nalazi Vaša firma.
Kontinuiranim rastom i razvojem, te reprezentativnom referentnom listom garantujemo vrhunsko knjigovodstveno praćenje Vašeg preduzeća, kao i uspešno rešavanje poteškoća koje se mogu pojaviti u Vašem poslovanju. Timski rad i angažiranost zaposlenih i zadovoljstvo naših klijenata su garancija kvalitete usluga koje pružamo. Dugogodišnje iskustvo koristimo da klijenti budu zadovoljni u svakom segmentu našeg poslovanja.

Pejin Systems D.O.O. obavlja za vas :

 1. računovodstvene usluge
  1. vođenje glavne knjige,
  2. analitičku evidenciju salda, konta, listinge otvorenih stavki,
  3. obračun poreza na dodatu vrednost,
 2. usluge iz biznis sektora
 3. projekt-menadžment

…kao i širok spektar usluga iz IT sektora

 1. Web dizajn svih nivoa i zahteva
 2. Stalno i promenljivo održavanje sajtova
 3. Grafiki dizajn i kreiranje logo/baner identiteta
 4. izrada softverskih aplikacija korisnicima kao kompletnih rešenja za efikasnije, optimalnije i produktivnije poslovanje.
 5. i još mnogo toga

Naša usmerenja , interesovanja i kvaliteti

WordPress/HTML/CSS/JavaScript/ / 95%
E-marketing/ Social networks / 80%
Photoshop/CorelDraw/Illustrator/Image processing / 85%
Java/.NET/User-interface design/OOP / 85%
Projektni menadžment/ Biznis sektor/Računovodstveni sektor / 100%

Ukoliko medju gore navedenim osobinama prepoznajete Vaš napredak , poboljšanje ili težnju ka održanju koraka sa savremenim poslovnim svetom , budite slobodni da se informišete o svemu što Vas interesuje !
Potrudićemo se da Vam odgovorimo u što kraćem roku !