Web dizajn -Pejin Systems D.O.O.

Savremena rešenja za unapređenje Vašeg marketinga , prezentacionog sloja ili samog biznisa . Poslovnim korisnicima nudimo CMS sajtove , koje vrhunski prilagođavamo zahtevima i specifikaciji .

Zašto najnovija tehnologija izrade web sajtova i šta je CMS?

CMS (engl. Content Management System) je sistem za dinamičko upravljanje sadržajem. CMS predstavlja programsku aplikaciju uz pomoć koje se može, bez poznavanja programiranja, upravljati sadržajem. Najčešća vrsta CMS-a je veb CMS koji služi za upravlje sadržajem na Internet prezentacijama i Internet aplikacijama korišćenjem HTML i Javascript programskih jezika za prikazivanje sadržaja, PHP, JSP, ASP ili CFML jezika za izvršavanje upita nad bazom i MySQL, PostgreSQL ili MS SQL Server baze podataka u kojoj se pamti sadržaj.

Prednosti ovakvog pristupa web dizajnu :

  • Kvalitetan vizuelni prikaz sa savremenim dinamičkim elementima
  • Jednostavnost rukovanja (za osnovno manipulisanje sadržajem sajta nije potrebno znanje programiranja)
  • visok nivo mogućnosti prilagođavanja elemenata sajta zahtevima
  • jednostavan korisnički interfejs za rukovanje

Navedeni paketi će u potpunosti odgovoriti Vašim zahtevima :

* Ukoliko klijent ima specifikaciju koja se ne uklapa u navedene kategorije , tada se pravi poseban paket na zahtev i cena se formira u odnosu na specifikaciju

Niste sigurni koji paket se najbolje uklapa u koncepciju Vašeg posla ? Kontaktirajte nas i pokušaćemo da Vas posavetujemo u pravom smeru !

Rešenje svakako postoji ! Detaljnim osvrtom na Vaše činjenice, naći ćemo pravo rešenje za Vas !

shadow

Najčešće postavljena pitanja

1. Zašto je potreban kvalitetan web sajt ?

Dobar web sajt je osnova dobrog marketinga u savremenom svetu ! Iz prethodne rečenice proizilaze sve ostale činjenice : Sajt bi trebalo da Vam služi za povećanje popularnosti, proširivanje tržišta, sticanje novih klijenata i konačno da Vas predstavlja u jednom modernom svetlu na globalnoj mreži !

2. Zašto trošiti novac na web sajt ?

Novac uložen u infrastrukturu web prezentacije ne bi NIKAKO smeo da ostavlja utisak troška- već investicije koja u bliskoj budućnosti treba da doprinese unapređenju kvaliteta poslovanja .

3. Šta je SEO ?

SEO optimalizacija veb-sajta za pretraživače (engl. Search engine optimization) je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka veb-sajtu preko prirodnih (organskih ili algoritamskih) rezultata pretrage. Tipično, što je sajt bolje rangiran (npr. u pretragama izlazi među prvima na spisku), više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega. SEO može da učini različite vrste pretraga, uključujući pretragu slika, lokalne pretrage i drugo

4. Da li su mi društvene mreže neophodne ukoliko poseduje web prezentaciju ?

Teoretski – Ne ! Medjutim , zbog sve veće popularnosti socijalnih mreža , dobra praksa savremenog poslovanja je postala kreiranje korporativnih naloga na socijalnim mrežama i povezivanje istih sa web prezentacijom .
Ukoliko želite da dodjete u kontakt sa što više ljudi kojima želite da prezentujete svoj rad , dobro bi bilo kreirati i korporativne profile na soc. mrežama .

5. Šta je potrebno da se pripremi od podataka ?

Ovo je jedna od najvažnijih stavki uspešne saradnje web dizajnera i klijenta .
Ukoliko želite da novokreirani sajt bude popunjen informacijama koje ste sami koncipirali , sve što je potrebno je dobra specifikacija.
Specifikacija predstavlja niz detaljnih opisa zahteva potkrepljenih sadržajem .
Dobra specifikacija može da skrati vreme izrade i do 50%!
Na ovu stavku klijenti posebno treba da obrate pažnju !
Suština je imati cilj – dakle “Šta želim da dobijem i kako to treba da izgleda ?”

6. Šta ukoliko imam dodatne zahteve ?

Sve zahteve, koje nam klijent dostavi naknadno, a nisu obuhvaćeni ponudom, odnosno specifikacijom sistema, plaćaju se dodatno prema važećem cenovniku. Dodatni zahtevi mogu pomeriti rok završetka sistema. Ukoliko ima dodatnih zahteva, ova ponuda se dopunjuje, koriguje se cena, kao i rokovi izrade, te se ponuda zatim šalje klijentu. Nakon slanja dopunjene ponude, prvobitna ponuda više nije na snazi.

Naš oslonac

Stefan Lančuški
IT sektor
web & software developer