Održavanje web sajta

Pejin Systems D.O.O. nudi usluge stalnog i promenljivog odrzavanja web sajtova ! Fleksibilnost , kvalitet i uspesnost saradnje sa korisnicima !

Održavanje web sajta
Objavljen web sajt - završen posao ili tek početak?

Održavanje web sajta je neophodno!

Postoji jedna zabluda iz sveta tehnike na koju nažalost mali broj korisnika obraća pažnju : Web sajt je live, dakle sve što treba da se uradi je sačekati da Google odradi svoj deo posla, pa da klijenti počnu da pristižu. Kako klijenti, tako i novac.

Obratite pažnju na sledeću analogiju : Vaš sajt je vrlo sličan automobilu – potrebno je odgovarajuće održavanje i servis kako bi sve funkcionisalo kako treba i kako bi se isti koristio i funkcionisao što duže.

Uskladu sa prethodnim,kada Vaš websajt dospe na globalnu mrežu, to prakticno predstavlja samo početak velikog posla.

Sadržaj na vašem web sajtu je stariji iz dana u dan-to je činjenica. A vi verovatno niste sigurni ili ne znate kako da ga promenite i osvežite ili jednostavno nemate vremena. U svakom slučaju Vaš sajt ne prima dovoljno pažnje, negovanja ili održavanja koje mu je potrebno.
Ali mi možemo da vam pomognemo! Dozvolite nam da vašem websajtu obezbedimo pažnju koja mu je potrebna i stvari kao sto su svež sadržaj,  ,redovno mesečno održavanje i sl.. Činjenica je, ako hoćete da vaš sajt funkcioniše i radi, mora da bude redovno ažuriran, da se brine o njemu.

Benefiti paketa održavanja kod nas

  • Ne morate više da upošljavate različite kompanije ili pojedince za svaku korekciju ili popravku na sajtu. Ovde u zavisnosti od paketa dobijate konstantno dostupnu podršku i rešenje za svaki potencijalni problem na web sajtu
  • Mi tretiramo Vaš sajt kvalitetno kao i sopstveni!
  • Tu smo za Vas za hitne izmene i dopune
  • Garantujemo maksimalan uptime Vašeg sajta

Imate web sajt ali želite poboljšanja ili održavanje?

Unesite link i Vašu email adresu i nakon provere očekujte da Vas kontaktiramo sa više informacija

    Naši zadovoljni klijenti najbolja su garancija kvaliteta usluga.