Računovodstvene usluge

Računovodstveni poslovi na najvišem mogućem nivou

Računovodstvene usluge

Trudimo se da za svoje klijente obavljamo sve računovodstvene poslove na najvišem nivou.

Svesni smo da računovodstveni servis svojim klijentima mora da nudi kvalitetno poresko i poslovno savetovanje. U tu svrhu se neprestano obrazujemo. Osnovno načelo nam je kvalitet; zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju. Sarađujemo sa svim značajnim institucijama u državi u vezi sa računovodstvom, dažbinama i preduzetništvom uopšte.
Koristimo samo vrhunsku informacionu tehnologiju priznatih domaćih i stranih proizvođača. U našem preduzeću se zaposleni ne menjaju, tako da o stalnim klijentima brine stalna ekipa. U svom radu smo naročito detaljni kada je u pitanju visoka stručnost u vezi sa savetovanjem, brz odziv na razne dodatne želje i ljubazan odnos.

Želimo da ostanemo ugledan, stručan, pouzdan i ljubazan računovodstveni servis. Na osnovu stručnosti i upotrebom najsavremenijih informacionih rešenja, kao i naglašenom brigom za klijente, želimo dodatno da poboljšamo svoje usluge.
Temeljnim vrednostima – kvalitetom usluga, zadovoljstvom klijenata i kontinuiranim porastom poslovanja želimo da ostanemo ugledan poslodavac za najbolje kadrove.

Svoje usluge znamo da prilagodimo
velikim, srednjim i malim preduzećima.

Raznolikost obima usluga i specifičnost svakog pojedinačnog preduzeća kojima nudimo svoje usluge, vode nas ka temeljnom i profesionalnom obavljanju naših usluga. Poslovnim partnerima obezbeđujemo uslugu primerenu njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja
Obratili smo pažnju i na potrebu poslovnih partnera i upotpunili svoju ponudu kvalitetnim kurirskim uslugama. Nudimo pomoć u sistematizaciji radnih mesta. Organizujemo i savetujemo pri uspostavljanju vašeg informacionog sistema.
Naš računovodstveni servis za vas može da obavlja kompletno vođenje, ili pak možete da nam prepustite samo određena područja.

Računovodstvene usluge

Računovodstvene usluge koje nudimo:

Vođenje glavne knjige, analitičku evidenciju salda, konta, listinge otvorenih stavki, obračun poreza na dodatu vrednost,vođenje poreskih evidencija, popis i obračun amortizacije osnovnih sredstava, izradu završnog računa, izradu međugodišnjih bilansa, vođenje blagajne, obračun plata, obračun socijalnih doprinosa, obračun ugovora o delu i autorskih honorara, knjiženje maloprodaje, vođenje računovodstva po troškovnim mestima i projektimaizradu statistike finansijskih računa, vođenje platnog prometa, obračun kamata, pripremu dokumentacije za dobijanje bankarskih pozajmica, izradu predloga kompletnog rešenja vašeg računovodstva, izradu predloga racionalizacije ostalih postupaka povezanih sa računovodstvom,razne druge usluge po želji klijenta.

Želite da saznate više o našim uslugama, naručite ili da zakažete konsultacije?