Web dizajn i kompletna izrada web sajta uz dodatne usluge održavanja, optimizacije i marketinga

Web dizajn za svakog! PejinSystems nudi set usluga za izradu, promociju i održavanje web infrastrukture za Vašu kompaniju ili biznis.

Kvalitetan web sajt izuzetno je bitna stavka u današnjici, za povećanje prodaje usluga i marketing Vašeg preduzeća. Razmislite samo – koliko ste puta željenu uslugu pronašli putem pretraživača, pa na kraju odustali od nje zbog web stranice koja nije ulivala poverenje ?

Mi držimo korak sa najsavremenijim tehnologijama i tehnikama da Vašu web stranicu učinimo izvorom novih i zadržavanjem starih klijenata

SEO-Performance-Icon

Izrada web sajta

Network-Protection-Icon

Održavanje web sajta

Best-Solutions-Icon

SEO optimizacija i marketing

IT bezbednost

Zašto Vam je neophodan web sajt ?

Statistika daje odgovor na ovo vrlo jednostavne pitanje : prema istraživanju iz 2018.  čak 52.2% kompletnog web saobraćaja i pregleda ostvaruje se preko mobilnog telefona. To je sasvim dovoljno da se izvede zaključak – 2019-ta godina, potencijalnom klijentu je potrebna Vaša usluga – prvi sledeći korak je pretraga i pregled web sajta.
Ukoliko je web sajt nekvalitetan, spor ili ga nemate uopšte, prodaja Vaše usluge je dovedena u ozbilno pitanje.
Upravo ovde mi stupamo na scenu – nezavisno od toga da li već imate web sajt ili želite da ga kreirate, mi ćemo za Vas razviti web sajt koji će Vaše posetioce da pretvori u kupce.
U zavisnosti od namene i potrebe izabraćemo odgovarajuću platformu za razvoj, osmisliti dizajn i sadržaj i na kraju optimizovati web sajt na maksimalan nivo, potreban i dovoljan za sve napredne zahteve korisnika i klijenata.

Od nas možete da očekujete :

Generisanje / Prikupljanje tekstualnog sadržaja

Kvalitetan i precizan sadržaj je stub budućeg kvaliteta Vašeg web sajta. Naš ekspert će prihvatiti Vaš unapred pripremljen sadržaj, korigovati ga, posavetovati Vas ili pak potpuno kreirati sadržaj po Vašoj želji

Konzistentan graficki i web dizajn

U skladu sa potrebama i zahtevima, pripremićemo konzistentan i moderan dizajn za Vaš budući sajt, koristeći savremene metode i principe. Po želji, uključujemo i kompletan brending, vizuelni dizajn, izradu logo-a , vizit kartica …

SEO Optimizaciju

Web sajt bez SEO optimizacije u digitalnom svetu predstavlja samo jednu vizit kartu u novcaniku koju nikad niste predali svojim klijentima. Za Vas izvršavamo SEO optimizaciju sajta, na osnovu potreba i zahteva kako klijenta tako i tržišta .

Optimizaciju peformansi

Učinićemo sve da Vaš web sajt ima minimalno moguće vreme učitavanja i bude prilagođen svim standardima i zahtevima savremenog IT sveta. Optimalno vreme učitavanja sajta na svim uređajima smanjiće bounce rate i povećati generalni kvalitet Vaše prezentacije.

Samo najnovije tehnologije

Potpuno custom rešenje ili adekvatna CMs platforma – zavisi od mnogo faktora : namene, zahteva krajnjih korisnika i slično. Zajednička stvar za svaki naš izbor je – kvalitetna, moderna tehnologija u korak sa savremenim zahtevima i trendovima.

Responsivnost

Vaš web sajt potpuno će biti prilagođen svim veličinama ekrana, rezolucijama uređajima i platformama, uz kvalitetan prikaz sadržaja i optimalno vreme učitavanja. Akcenat stavljamo na mobilnu verziju koja je postala i važan faktor u rangiranju sajtova.

Naš oslonac

Stefan je diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva sa preko 5 godina medjunarodnog radnog iskustva u polju web dizajna, razvoja, IT bezbednosti.
Sertifikovan od strane Univerziteta San Diego za “Human centered design”, duže vreme je proveo izučavajući psihologiju korisnika i interakciju čoveka i računara kako bi web razvoj podigao na jedan viši nivo od običnog kodiranja.
Izučavajući samo najbolju medjunarodnu praksu i u želji da web dizajn i razvoj zaokruži kao celinu, nakon višegodišnjih studija u polju IT bezbednosti sertifikovan je od od strane prestižnog univerziteta Stenford u polju Kriptografije i računarske bezbednosti.
Kao užu struku navodi i velik deo vremena provodi u polju IT bezbednosti, oporavku i zaštiti web sajtova i aplikacija od upada, malvera i kompromitovanja.
Trenutno je zaposlen kao PHP i WordPress web developer i saradjuje sa nekoliko velikih inostranih klijenata kao što su ODSC institut za veštačku inteligenciju i robotiku u Bostonu, LeadFactoryMarketing u Sidneju, IT-Fabrik kompanija iz Nemačke  i mnogi drugi.

Blank Image

Stefan Lančuški

Web developer i sertifikovani ekspert za IT bezbednost i interakciju čovek-računar

Neki od klijenata koji su nam poklonili dugoročno poverenje
Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge ili želite da zakažete konsultacije kontaktirajte nas